Opleidingen of training Directeur Beleid Amsterdam

Zoek je een opleiding Directeur Beleid in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Directeur Beleid die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Directeur Beleid Amsterdam

Zou je graag Directeur Beleid willen worden? Of ben je al Directeur Beleid en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Beleid in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Directeur Beleid in Amsterdam:

Masterprogramma Overheidsmanagement - Dag

Masterprogramma Overheidsmanagement - Dag | regio Amsterdam

Je werkt op strategisch niveau in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je bent bijvoorbeeld directeur, programmamanager of beleidsmaker in de publieke sector en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in je functie. Je beschikt over reflectief vermogen, een open leerhouding en academisch …

  • Onderwerp opleiding Directeur Beleid
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 9.894,00
  • Duur 9 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Directeur Beleid

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Directeur Beleid

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Directeur Beleid? 

 

De directeur Beleid  heeft meestal een hbo of universitaire opleiding genoten in de richting van Economie, Bedrijfskunde of Beleid. Er is geen specifieke opleiding die aan sluit bij dit beroep maar een directeur Beleid  dient wel kennis van zaken te hebben en in staat te zijn een bedrijfsstructuur te kennen en daarbij ook de markt waarop gewerkt wordt. Een economische achtergrond is dus wel een vereiste. Daarbij dient de directeur Beleid  verstand te hebben van het gebied waar hij/zij leiding in geeft, namelijk de Beleid . Het is van belang dat de directeur Beleid  een opleiding heeft genoten waarin hij/zij deze tak goed heeft leren kennen.
Echter, om een goede directeur te kunne zijn, zijn bepaalde eigenschappen het meest belangrijk. Het goed kunnen leiden en inzicht kunnen hebben in een bedrijf en de markt. Deze kwaliteiten kan iemand ook van nature in zich hebben. Dit is nog meer een vereiste dan de opleiding. Zonder hoge opleiding in de juiste richting maar met de juiste ervaring en kwaliteiten maakt de directeur Beleid  een kans. Met een goede studie maar zonder ervaring en kwaliteiten niet. 


Filter