Opleidingen of training Directeur ICT Amsterdam

Zoek je een opleiding Directeur ICT in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Directeur ICT die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Directeur ICT Amsterdam

Zou je graag Directeur ICT willen worden? Of ben je al Directeur ICT en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur ICT in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Directeur ICT in Amsterdam:

Online IT Law Summer School

Online IT Law Summer School | regio Amsterdam

Wilt u écht de diepte in op het gebied van ICT en recht deze zomer? Laat u dan inspireren en uitdagen door onze algemeen directeur en ICT-jurist Arnoud Engelfriet, die in samenwerking met expertdocenten een vijf weken durende IT Law …

  • Onderwerp opleiding Directeur ICT
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 649,00
  • Duur 5
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Directeur ICT

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Directeur ICT

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Online Cursussen & Trainingen Directeur ICT

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Directeur ICT. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Directeur ICT nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Webinar: Softwarelicenties en SaaS (1 PO)

Webinar: Softwarelicenties en SaaS (1 PO)

Met SaaS voorwaarden zet u de grenzen voor uw aansprakelijkheid en verplichtingen tot herstel van fouten of doorvoeren van upgrades. Maar wat zijn de juridische aandachtspunten bij softwarelicenties en SaaS en hoe kan er worden geprofiteerd van de vele voordelen …

  • Onderwerp opleiding Directeur ICT
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 99,00

Hoe word je een Directeur ICT? 

 

De directeur Ict  heeft meestal een hbo of universitaire opleiding genoten in de richting van Economie, Bedrijfskunde of Ict. Er is geen specifieke opleiding die aan sluit bij dit beroep maar een directeur Ict  dient wel kennis van zaken te hebben en in staat te zijn een bedrijfsstructuur te kennen en daarbij ook de markt waarop gewerkt wordt. Een economische achtergrond is dus wel een vereiste. Daarbij dient de directeur Ict  verstand te hebben van het gebied waar hij/zij leiding in geeft, namelijk de Ict . Het is van belang dat de directeur Ict  een opleiding heeft genoten waarin hij/zij deze tak goed heeft leren kennen.
Echter, om een goede directeur te kunne zijn, zijn bepaalde eigenschappen het meest belangrijk. Het goed kunnen leiden en inzicht kunnen hebben in een bedrijf en de markt. Deze kwaliteiten kan iemand ook van nature in zich hebben. Dit is nog meer een vereiste dan de opleiding. Zonder hoge opleiding in de juiste richting maar met de juiste ervaring en kwaliteiten maakt de directeur Ict  een kans. Met een goede studie maar zonder ervaring en kwaliteiten niet. 


Filter