Opleidingen Directeur Operations

Zou je graag Directeur Operations willen worden? Of ben je al Directeur Operations en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Operations, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De directeur Operations heeft meestal een hbo of universitaire opleiding genoten in de richting van Economie, Bedrijfskunde of marketing. Er is geen specifieke opleiding die aan sluit bij dit beroep maar een directeur Operations dient wel kennis van zaken te hebben en in staat te zijn een bedrijfsstructuur te kennen en daarbij ook de markt waarop gewerkt wordt. Een economische achtergrond is dus wel een vereiste. Daarbij dient de directeur Operations verstand te hebben van het gebied waar hij/zij leiding in geeft, namelijk de Operations. Het is van belang dat de directeur Operations een opleiding heeft genoten waarin hij/zij deze tak goed heeft leren kennen.
Echter, om een goede directeur te kunne zijn, zijn bepaalde eigenschappen het meest belangrijk. Het goed kunnen leiden en inzicht kunnen hebben in een bedrijf en de markt. Deze kwaliteiten kan iemand ook van nature in zich hebben. Dit is nog meer een vereiste dan de opleiding. Zonder hoge opleiding in de juiste richting maar met de juiste ervaring en kwaliteiten maakt de directeur Operations een kans. Met een goede studie maar zonder ervaring en kwaliteiten niet. 

De 1 beste opleidingen voor een Directeur Operations:

Executive Master of Operations and Supply Chain Management (MOS)

Supply Chain Management (SCM)|MBA (Master of Business Administration) | Open inschrijving |€ 31500.00 | Max. deelnemers: 30 | Totale lesduur: 25

Vooruitgang mogelijk maken Als professional in operations en supply chain management anticipeer je continu op de razendsnelle veranderingen in de logistiek. Onder meer ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, sustainability en customer service zorgen voor nieuwe logistieke uitdagingen. Tijdens de master actualiseer je je kennis en kun je je eigen visie verder ontwikkelen. Daarnaast vergroot …