Opleidingen of training Directeur Primair Onderwijs Utrecht

Zoek je een opleiding Directeur Primair Onderwijs in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Directeur Primair Onderwijs die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Directeur Primair Onderwijs Utrecht

Zou je graag Directeur Primair Onderwijs willen worden? Of ben je al Directeur Primair Onderwijs en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Primair Onderwijs in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Directeur Primair Onderwijs in Utrecht:

Opleiding Rekencoördinator Primair Onderwijs

Opleiding Rekencoördinator Primair Onderwijs | regio Utrecht

Rekenonderwijs op jouw school Een belangrijk onderdeel van de opleiding Rekencoördinator PO is dat je leert om (onderdelen van) het rekenonderwijs te analyseren. De praktijkopdracht is een analyse van het rekenonderwijs van je school. Deze analyse maak je aan de …

  • Onderwerp opleiding Directeur Primair Onderwijs
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.299,00
  • Duur 5 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Directeur Primair Onderwijs

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Directeur Primair Onderwijs

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Directeur Primair Onderwijs? 

In veel gevallen zal de Directeur eerst leraar geweest zijn en dus een lesbevoegdheid hebben voor primair speciaal onderwijs.

Voor mensen met een dergelijk HBO diploma bestaat de masteropleiding Integraal Leiderschap voor Schoolleiders, die opleidt tot Onderwijskundig Teamleider.

Aangezien de Directeur geen onderwijzende taken uitvoert is het denkbaar dat iemand zonder lesbevoegdheid, maar met leidinggevende ervaring, de eenjarige Opleiding tot Schoolleider voor zij-instromers uit het bedrijfsleven doet en zo het onderwijs in stroomt.


Filter