Docent accountability Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent accountability? Lees de functieomschrijving.

De docent accountability geeft les in het vak accountability.

De docent accountability geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, marketing en communicatie, marketing of een andere soortgelijke opleiding. De docent accountability geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak accountability. Dit vak gaat over het inzicht in de bijdrage, samenhang, beoordeling en kwaliteit van communicatie bij het realiseren van doelstellingen binnen een organisatie.

De docent accountability ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent accountability naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent accountability heeft verstand van het vak accountability en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent accountability de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Wil je werken als Docent accountability?

Werk je al als Docent accountability en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent accountability worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent accountability, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent accountability in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Leerlingen/studenten
 • Stagebegeleiders
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent accountability

Wat verdient een Docent accountability?

De docent accountability verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Salarisschaal Docent accountability

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent accountability

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent accountability

Hoe goed is de toekomst voor de Docent accountability? 

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent accountability is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen..

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent accountability ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Baankans Docent accountability

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent accountability worden: Opleidingen tot Docent accountability

Hoe word je een Docent accountability? 

De docent accountability heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'', of heeft de opleiding marketingmanagement gevolgd en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent accountability.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent accountability

Meer opleidingen Docent accountability

Weet je nog niet of je Docent accountability wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent accountability of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent accountability

Met wie werkt een Docent accountability samen? 

Het netwerk van de docent accountability bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.


 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Leerlingen/studenten
 • Stagebegeleiders
 • Mensen uit het vak
Docent accountability


Organisaties waar een Docent accountability werkzaam is

Waar werkt een Docent accountability meestal? 

De docent accountability werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent accountability

Waar kun je het beste werken als Docent accountability? Hieronder vindt je de best door de Docent accountability beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent accountability.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent accountability:

Welke competenties heeft een een Docent accountability nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent accountability

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent accountability nodig? 

De docent accountability is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent accountability een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak accountability over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Bekijk de persoonstypen voor Docent accountability


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent accountability

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent accountability

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent accountability

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent accountability

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent accountability dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent accountability belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent accountability. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent accountability iets voor je?

Zou je graag Docent accountability willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent accountability bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar