Opleidingen of training Docent dansdramaturgie Zwolle

Zoek je een opleiding Docent dansdramaturgie in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent dansdramaturgie die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent dansdramaturgie Zwolle

Zou je graag Docent dansdramaturgie willen worden? Of ben je al Docent dansdramaturgie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent dansdramaturgie in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent dansdramaturgie in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent dansdramaturgie in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent dansdramaturgie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent dansdramaturgie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent dansdramaturgie

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Docent dansdramaturgie? 

De docent dansdramaturgie heeft over het algemeen een opleiding ''Docent Dans'' of een WO opleiding ''Dramaturgie'' gevolgd en is, na enige jaren als dansdramaturg gewerkt te hebben, les gaan geven in het vak dansdramaturgie.


Filter