Docent geneesmiddelenchemie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent geneesmiddelenchemie? Lees de functieomschrijving.

De docent geneesmiddelenchemie geeft les in het vak geneesmiddelenchemie.

De docent geneesmiddelenchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent geneesmiddelenchemie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak geneesmiddelenchemie overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak geneesmiddelenchemie.

De docent geneesmiddelenchemie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent geneesmiddelenchemie de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent geneesmiddelenchemie heeft verstand van het vak geneesmiddelenchemie en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent geneesmiddelenchemie projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent geneesmiddelenchemie ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent geneesmiddelenchemie?

Werk je al als Docent geneesmiddelenchemie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent geneesmiddelenchemie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent geneesmiddelenchemie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent geneesmiddelenchemie in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent geneesmiddelenchemie

Wat verdient een Docent geneesmiddelenchemie?

Het salaris van de docent geneesmiddelenchemie die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent geneesmiddelenchemie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent geneesmiddelenchemie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent geneesmiddelenchemie

Hoe goed is de toekomst voor de Docent geneesmiddelenchemie? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent geneesmiddelenchemie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent geneesmiddelenchemie de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent geneesmiddelenchemie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent geneesmiddelenchemie worden: Opleidingen tot Docent geneesmiddelenchemie

Hoe word je een Docent geneesmiddelenchemie? 

De docent geneesmiddelenchemie heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''geneesmiddelenchemie''.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent geneesmiddelenchemie

Meer opleidingen Docent geneesmiddelenchemie

Weet je nog niet of je Docent geneesmiddelenchemie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent geneesmiddelenchemie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent geneesmiddelenchemie

Met wie werkt een Docent geneesmiddelenchemie samen? 

Het netwerk van de docent geneesmiddelenchemie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent geneesmiddelenchemie


Organisaties waar een Docent geneesmiddelenchemie werkzaam is

Waar werkt een Docent geneesmiddelenchemie meestal? 

De docent geneesmiddelenchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent geneesmiddelenchemie

Waar kun je het beste werken als Docent geneesmiddelenchemie? Hieronder vindt je de best door de Docent geneesmiddelenchemie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent geneesmiddelenchemie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent geneesmiddelenchemie:

Welke competenties heeft een een Docent geneesmiddelenchemie nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent geneesmiddelenchemie

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent geneesmiddelenchemie nodig? 

De docent geneesmiddelenchemie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent geneesmiddelenchemie ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak geneesmiddelenchemie over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent geneesmiddelenchemie


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent geneesmiddelenchemie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent geneesmiddelenchemie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent geneesmiddelenchemie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent geneesmiddelenchemie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent geneesmiddelenchemie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent geneesmiddelenchemie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent geneesmiddelenchemie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent geneesmiddelenchemie iets voor je?

Zou je graag Docent geneesmiddelenchemie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent geneesmiddelenchemie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar