Docent interviewtechnieken Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent interviewtechnieken? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent interviewtechnieken. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent interviewtechnieken wordt.

Wat is een Docent interviewtechnieken?

De docent interviewtechnieken geeft les in het vak interviewtechnieken.

De docent interviewtechnieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting journalistiek, film en media of een andere soortgelijke opleiding of geeft freelance cursussen/workshops/lessen interviewtechnieken. De docent interviewtechnieken geeft les in alle facetten van het vak interviewtechnieken. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze een goed interview kunnen afleggen, waar ze op moeten letten, wat goede vragen zijn, kortom; hij geeft ze allround les in alle facetten van het afleggen van een interview. Dit kan, afhankelijk van de opleiding, schriftelijk of op camera zijn.

De docent interviewtechnieken ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of geeft zijn leerlingen/studenten toetsen, opdrachten, praktijkopdrachten en huiswerk dat hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en ze waar nodig becijfert. Na aanleiding van al deze studieresultaten kan de docent interviewtechnieken de studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en ze individuele begeleiding te bieden.

De docent interviewtechnieken heeft verstand van het vak interviewtechnieken en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt.

Naast zijn werkzaamheden als docent zal de docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's (om de opleiding en de school te bespreken en te kijken naar verbeterpunten) en is hij aanwezig tijdens ouderavonden om de studieontwikkeling van de leerlingen/studenten binnen het vak interviewtechnieken met de ouders van leerlingen/studenten te bespreken.

Wil je werken als Docent interviewtechnieken?

Werk je al als Docent interviewtechnieken en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent interviewtechnieken worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent interviewtechnieken, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent interviewtechnieken in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Ouders van leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent interviewtechnieken

Wat verdient een Docent interviewtechnieken?

De docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school verdient tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van de school waar hij werkt en het aantal jaren werkervaring. De docent interviewtechnieken die freelance lessen/cursussen/workshops geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hier valt geen specifieke indicatie voor te geven.

Salarisschaal Docent interviewtechnieken

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent interviewtechnieken

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent interviewtechnieken

Wat is de toekomst van Docent interviewtechnieken?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent interviewtechnieken is gemiddeld. Er is redelijk veel werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent interviewtechnieken ook als docent journalistiek aan de slag.

Voor de docent interviewtechnieken die freelance cursussen/workshops/lessen geeft is ook voldoende werkgelegenheid en arbeidsmarktperspectief zolang hij zichzelf en zijn lessen/cursussen/workshops goed weet te verkopen en zichzelf goed in de markt weet te zetten.

Baankans Docent interviewtechnieken

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent interviewtechnieken worden: Opleidingen tot Docent interviewtechnieken

Wil je docent interviewtechnieken worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent interviewtechnieken? 

De docent interviewtechnieken heeft een opleiding ''Journalistiek'', ''Journalistiek en Media'', Media en Cultuur'' of ''Mediacultuur'' (mbo, hbo, wo, vierjarig) gevolgd of is na jaren praktijkervaring les gaan geven.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent interviewtechnieken

Training Zakelijk en Technisch Engels, individueel, 20 uur
In de training "Zakelijk en Technisch Engels, individueel" (20 uur) leert de cursist de Engelse taal toepassen binnen zijn/haar dagelijkse, zakelijke praktijk. Maatwerk is hierbij het gouden woord.Aan de hand …
Meer opleidingen Docent interviewtechnieken

Weet je nog niet of je Docent interviewtechnieken wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent interviewtechnieken of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent interviewtechnieken

Met wie werkt een Docent interviewtechnieken samen? 

Het netwerk van de docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de ouders van leerlingen/studenten, de directeur van de school en zijn collega's. De docent interviewtechnieken die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft krijgt alleen met leerlingen (mensen die de workshop/cursus/lessen volgen) te maken.


 • Leerlingen/studenten
 • Ouders van leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Collega's
Docent interviewtechnieken


Organisaties waar een Docent interviewtechnieken werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent interviewtechnieken meestal werkt.

Waar werkt een Docent interviewtechnieken?

De docent interviewtechnieken werkt op een MBO of HBO opleiding op een school of geeft freelance cursussen/workshops/lessen op locatie.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent interviewtechnieken

Waar kun je het beste werken als Docent interviewtechnieken? Hieronder vind je de best door de Docent interviewtechnieken beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent interviewtechnieken.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent interviewtechnieken:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent interviewtechnieken.

Welke competenties heeft een Docent interviewtechnieken nodig?

Een Docent interviewtechnieken heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent interviewtechnieken

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent interviewtechnieken passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent interviewtechnieken nodig? 

De docent interviewtechnieken is een waarnemer. Hij let na aanleiding van behaalde resultaten en inzet in de les goed op de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten om ze zo waar nodig ook individuele begeleiding of extra tips en adviezen te kunnen bieden. Dit maakt de docent interviewtechnieken ook een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak interviewtechnieken over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent interviewtechnieken


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent interviewtechnieken

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent interviewtechnieken

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent interviewtechnieken

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent interviewtechnieken

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent interviewtechnieken dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent interviewtechnieken belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent interviewtechnieken. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent interviewtechnieken iets voor je?

Zou je graag Docent interviewtechnieken willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent interviewtechnieken bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent interviewtechnieken

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar