Opleidingen of training Docent omgangskunde Rotterdam

Zoek je een opleiding Docent omgangskunde in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent omgangskunde die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent omgangskunde Rotterdam

Zou je graag Docent omgangskunde willen worden? Of ben je al Docent omgangskunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent omgangskunde in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent omgangskunde in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent omgangskunde in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent omgangskunde

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent omgangskunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent omgangskunde

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent omgangskunde? 

De docent omgangskunde heeft een opleiding ''Docent omgangskunde (1e of 2e graads)'' gevolgd. Deze opleiding is HBO en vierjarig.


Filter