Opleidingen of training Docent pedagogiek (1e graads) Amsterdam

Zoek je een opleiding Docent pedagogiek (1e graads) in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent pedagogiek (1e graads) die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent pedagogiek (1e graads) Amsterdam

Zou je graag Docent pedagogiek (1e graads) willen worden? Of ben je al Docent pedagogiek (1e graads) en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent pedagogiek (1e graads) in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent pedagogiek (1e graads) in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent pedagogiek (1e graads) in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent pedagogiek (1e graads)

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent pedagogiek (1e graads)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent pedagogiek (1e graads)

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Docent pedagogiek (1e graads)? 

De docent pedagogiek heeft een opleiding ''docent pedagogiek'' (1e of 2e graads) gevolgd. Deze opleiding is HBO en vierjarig.


Filter