Opleidingen Docent Personeel en Arbeid

Zou je graag Docent Personeel en Arbeid willen worden? Of ben je al Docent Personeel en Arbeid en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent Personeel en Arbeid, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Voor een Docent Personeel en Arbeid wordt minimaal de opleiding Personeel en Arbeid op HBO niveau vereist. Daarnaast moet de docent, zodat de docent bevoegd is om les te geven. Dit kan op een aantal manieren. Hier bestaan speciale opleidingen voor, maar ook cursussen of bijscholingen zullen een goede aanvulling zijn.

Naast de studie Personeel en Arbeid op HBO niveau, is een studie op WO niveau ook geschikt voor docenten Personeel en Arbeid.

De 1 beste opleidingen voor een Docent Personeel en Arbeid:

VPS - Personeel & Organisatie niveau 5

Arbeidsrecht | Klassikaal |€ 1195.00 |Niveau: Associate Degree | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 4

Verdieping van uw kennis op het gebied van salaris en arbeid Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van salaris en arbeid? Dan is de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) de perfecte opleiding om uw carrière te vervolgen. Met deze praktijkopleiding verdiept u zich in de loonbelasting, de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Daarnaast maakt …