Docent scheidingsmethoden Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent scheidingsmethoden? Lees de functieomschrijving.

De docent scheidingsmethoden geeft les in het vak scheidingsmethoden.

De docent scheidingsmethoden geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent scheidingsmethoden is zijn kennis en visie op het gebied van het vak scheidingsmethoden overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak scheidingsmethoden. Hij geeft onder andere les in/over onderwerpen als de verschillende scheidingsmethoden, de toepassingsgebieden en de doelen van de scheidingsmethoden.

De docent scheidingsmethoden ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent scheidingsmethoden de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent scheidingsmethoden heeft verstand van het vak scheidingsmethoden en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent scheidingsmethoden projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent scheidingsmethoden ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent scheidingsmethoden?

Werk je al als Docent scheidingsmethoden en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent scheidingsmethoden worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent scheidingsmethoden, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent scheidingsmethoden in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent scheidingsmethoden

Wat verdient een Docent scheidingsmethoden?

Het salaris van de docent scheidingsmethoden die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent scheidingsmethoden

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent scheidingsmethoden

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent scheidingsmethoden

Hoe goed is de toekomst voor de Docent scheidingsmethoden? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent scheidingsmethoden is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent scheidingsmethoden de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent scheidingsmethoden

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent scheidingsmethoden worden: Opleidingen tot Docent scheidingsmethoden

Hoe word je een Docent scheidingsmethoden? 

De docent scheidingsmethoden heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''scheidingsmethoden''.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent scheidingsmethoden

Meer opleidingen Docent scheidingsmethoden

Weet je nog niet of je Docent scheidingsmethoden wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent scheidingsmethoden of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent scheidingsmethoden

Met wie werkt een Docent scheidingsmethoden samen? 

Het netwerk van de docent scheidingsmethoden bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent scheidingsmethoden


Organisaties waar een Docent scheidingsmethoden werkzaam is

Waar werkt een Docent scheidingsmethoden meestal? 

De docent scheidingsmethoden geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent scheidingsmethoden

Waar kun je het beste werken als Docent scheidingsmethoden? Hieronder vindt je de best door de Docent scheidingsmethoden beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent scheidingsmethoden.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent scheidingsmethoden:

Welke competenties heeft een een Docent scheidingsmethoden nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent scheidingsmethoden

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent scheidingsmethoden nodig? 

De docent scheidingsmethoden is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent scheidingsmethoden ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak scheidingsmethoden over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent scheidingsmethoden


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent scheidingsmethoden

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent scheidingsmethoden

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent scheidingsmethoden

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent scheidingsmethoden

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent scheidingsmethoden dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent scheidingsmethoden belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent scheidingsmethoden. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent scheidingsmethoden iets voor je?

Zou je graag Docent scheidingsmethoden willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent scheidingsmethoden bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent scheidingsmethoden

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar