Opleidingen of training Docent toerisme en recreatie Groningen

Zoek je een opleiding Docent toerisme en recreatie in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent toerisme en recreatie die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent toerisme en recreatie Groningen

Zou je graag Docent toerisme en recreatie willen worden? Of ben je al Docent toerisme en recreatie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent toerisme en recreatie in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent toerisme en recreatie in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent toerisme en recreatie in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent toerisme en recreatie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent toerisme en recreatie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent toerisme en recreatie

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent toerisme en recreatie? 

De docent toerisme en recreatie heeft een opleiding ''Leisure, Tourism and Enviroment'' (WO, vierjarig) of ''Toerisme en Recreatie'' (hbo, vierjarig) gevolgd. De docent toerisme en recreatie is meestal na enkele jaren werkervaring binnen de toerismebranche als docent gaan werken om zijn kennis op leerlingen/studenten over te brengen. De docent toerisme en recreatie heeft eventueel een onderwijsbevoegdheid behaald, maar dit is niet voor alle opleidingen en scholen vereist (praktijkervaring is dan voldoende).


Filter