Docent unit operations Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent unit operations? Lees de functieomschrijving.

De docent unit operations geeft les in het vak unit operations.

De docent unit operations geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent unit operations is zijn kennis en visie op het gebied van het vak unit operations overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak unit operations. In dit vak wordt dieper ingegaan op unit operations als mechanisch scheiden, roeren en vergroten/verkleinen. De docent unit operations leert zijn leerlingen/studenten onder andere ontwerpregels verklaren en toepassen, procesinstellingen kiezen en werkingsprincipes berekenen.

De docent unit operations ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent unit operations de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent unit operations heeft verstand van het vak unit operations en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent unit operations projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent unit operations ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent unit operations?

Werk je al als Docent unit operations en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent unit operations worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent unit operations, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent unit operations in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent unit operations

Wat verdient een Docent unit operations?

Het salaris van de docent unit operations die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent unit operations

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent unit operations

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent unit operations

Hoe goed is de toekomst voor de Docent unit operations? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent unit operations is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent unit operations de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

 

Baankans Docent unit operations

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent unit operations worden: Opleidingen tot Docent unit operations

Hoe word je een Docent unit operations? 

De docent unit operations heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''unit operations''.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent unit operations

Meer opleidingen Docent unit operations

Weet je nog niet of je Docent unit operations wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent unit operations of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent unit operations

Met wie werkt een Docent unit operations samen? 

Het netwerk van de docent unit operations bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent unit operations


Organisaties waar een Docent unit operations werkzaam is

Waar werkt een Docent unit operations meestal? 

De docent unit operations geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent unit operations

Waar kun je het beste werken als Docent unit operations? Hieronder vindt je de best door de Docent unit operations beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent unit operations.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent unit operations:

Welke competenties heeft een een Docent unit operations nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent unit operations

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent unit operations nodig? 

De docent unit operations is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent unit operations ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak unit operations over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent unit operations


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent unit operations

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent unit operations

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent unit operations

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent unit operations

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent unit operations dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent unit operations belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent unit operations. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent unit operations iets voor je?

Zou je graag Docent unit operations willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent unit operations bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent unit operations

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar