Opleidingen of training Dominee Amsterdam

Zoek je een opleiding Dominee in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Dominee die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Dominee Amsterdam

Zou je graag Dominee willen worden? Of ben je al Dominee en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Dominee in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dominee in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dominee in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Dominee

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Dominee

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Dominee

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen

Hoe word je een Dominee? 

Om dominee te worden dient men een universitaire opleiding in Theologie gevolgd te hebben. Bij voorkeur wordt deze opleiding in een protestants-gericht instituut gevolgd.


Filter