Opleidingen of training Financieel Analist Eindhoven

Zoek je een opleiding Financieel Analist in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Financieel Analist die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Financieel Analist Eindhoven

Zou je graag Financieel Analist willen worden? Of ben je al Financieel Analist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Financieel Analist in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Financieel Analist in Eindhoven:

Excel basis tot expert, Power BI

Excel basis tot expert, Power BI | regio Eindhoven

Excel en Power BI-cursus Bij de intake inventariseer ik de behoeften van de verschillende deelnemers wat betreft het huidige en het gewenste niveau en pas daar het programma en de oefeningen op aan. Incompany is heel efficiënt. Bedrijfsspecifieke onderwerpen en bestanden geven …

  • Onderwerp opleiding Financieel Analist
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 100,00
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Financieel Analist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Financieel Analist

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Financieel Analist? 

Om Financieel Analist te worden is het nodig om eerst een HBO of WO opleiding in Bedrijfseconomie te volgen, of een soortgelijke opleiding (in financiële richting).


Filter