Opleidingen Fondsenwerver

Zou je graag Fondsenwerver willen worden? Of ben je al Fondsenwerver en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Fondsenwerver, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Men kan op elk niveau aan fondswerven doen. De meeste opleidingen of cursussen in fondsenwerving staan dan ook open voor ieder die deze functie wil (bij)leren. Voor sommige opleidingen geldt dat men eerst een HBO-opleiding in de richting van Economie, Marketing o.d. gedaan dient te hebben.

Om op het hoogste niveau als fondsenwerver aan de slag te kunnen heeft men daarbij meestal een MBA nodig; een cursus alleen is niet genoeg om bij een groot en/of internationaal bedrijf aangenomen te kunnen worden.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Fondsenwerver

Er zijn geen opleidingen Fondsenwerver aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Fondsenwerver in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen