Opleidingen of training Forensisch Rechercheur Amsterdam

Zoek je een opleiding Forensisch Rechercheur in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Forensisch Rechercheur die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Forensisch Rechercheur Amsterdam

Zou je graag Forensisch Rechercheur willen worden? Of ben je al Forensisch Rechercheur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Forensisch Rechercheur in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Forensisch Rechercheur in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Forensisch Rechercheur in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Forensisch Rechercheur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Forensisch Rechercheur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Forensisch Rechercheur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch

Hoe word je een Forensisch Rechercheur? 

 

Om Forensisch Rechercheur te worden, moet de HBO-opleiding Forensisch Onderzoek worden gedaan. Er wordt vooral aandacht besteed aan crime scene management, het doen van forensisch onderzoek en case management. Je krijgt theoretische vakken, maar er worden ook practica en projecten gedaan. In het derde jaar loopt de student stage. In het vierde jaar leg je een ‘proeve van bekwaamheid’ af.

Na deze opleiding kan een master in binnen- of buitenland worden gedaan, zoals Forensic Science.


Filter