Opleidingen Fraudecoördinator

Zou je graag Fraudecoördinator willen worden? Of ben je al Fraudecoördinator en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Fraudecoördinator, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te kunnen als Fraudecoördinator kan de leergang Coördinator Fraudebeheersing gevolgd worden. In deze leergang worden alle aspecten die belangrijk zijn voor de functie Fraudecoördinator behandeld. Deze leergang kan echter alleen gevolgd worden als degene werkzaam is in de verzekeringsbranche of de financiële branche. Ook wordt HBO werk- en denkniveau gevraagd.

Daarnaast is ook mogelijk om aan de slag te kunnen als Fraudecoördinator door een meer algemene opleiding gevolgd te hebben eventueel aangevuld met ervaring en kennis van het behandelen van schades. Vaak kan daarom via een functie van schadecorrespondent of schadebehandelaar doorgegroeid worden naar de functie van Fraudecoördinator.

De 1 beste opleidingen voor een Fraudecoördinator:

ITIL V3 Intermediate Service Transition

ITIL Practitioner|ITIL Service Transition|ITIL v3|ITIL Intermediate|ITIL Overzicht | Open inschrijving |€ 1495.00

Deze training is bedoeld voor professionals die een rol als Service Manager, Procesmanager, IT Professional, IT Manager of Service Co?rdinator uitoefenen of ambi?ren. De activiteiten uit de Service Transition/processen Service Asset and Configuration Management, Change Management en Release and Deployment Management uitvoeren en aansturen. Deze training is bedoeld voor professionals die een rol als Service …