Opleidingen of training Gedeputeerde provincie Zwolle

Zoek je een opleiding Gedeputeerde provincie in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Gedeputeerde provincie die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Gedeputeerde provincie Zwolle

Zou je graag Gedeputeerde provincie willen worden? Of ben je al Gedeputeerde provincie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Gedeputeerde provincie in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Gedeputeerde provincie in Zwolle:

Het Woningbouw Congres

Het Woningbouw Congres | regio Zwolle

Verbinding tussen woningbouw, retail en gebiedsontwikkeling De woningmarkt staat enorm onder druk. De komende jaren moeten er ongeveer een miljoen extra woningen gebouwd worden. De groei van de woningvoorraad brengt uitdagingen met zich mee: het aanbod moet versneld vergroot worden …

  • Onderwerp opleiding Gedeputeerde provincie
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 499,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Gedeputeerde provincie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Gedeputeerde provincie

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Gedeputeerde provincie? 

Als gedeputeerde van de provincie heb je vaak een opleiding gevolgd dat een arbeidsperspectief biedt binnen het openbaar bestuur. Denk hierbij aan opleidingen zoals Bestuurskunde (Public Administration) of Politicologie. Minder gerelateerde opleidingen die hetzelfde arbeidsperspectief kunnen bieden zijn onder andere de opleiding sociologie en de opleiding rechten.


Filter