Opleidingen of training Gezagvoerder Zwolle

Zoek je een opleiding Gezagvoerder in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Gezagvoerder die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Gezagvoerder Zwolle

Zou je graag Gezagvoerder willen worden? Of ben je al Gezagvoerder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Gezagvoerder in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Gezagvoerder in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Gezagvoerder in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Gezagvoerder

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Gezagvoerder

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Gezagvoerder

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Gezagvoerder? 

De kapitein dient te beschikken over een mbo- of hbo-/wo-diploma om te mogen functioneren in de scheepvaart-sector. De behaalde diploma's bepalen op welke schepen de kapitein mag varen. De mbo-kapitein mag varen op transportschepen. De hbo-/wo-kapitein mag, afhankelijk van zijn/haar richting, varen op specialistische schepen.

De piloot moet een pilotenopleiding hebben voltooid. In Nederland wordt deze enkel aangeboden door particulieren, oftewel niet door door de overheid erkende mbo’s, hbo’s of wo’s. De eisen voor deze opleiding zijn daarnaast streng, en de kosten hoog (voor particuliere opleidingen kan men geen studiefinanciering krijgen).


Filter