Opleidingen of training Greenkeeper Amsterdam

Zoek je een opleiding Greenkeeper in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Greenkeeper die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Greenkeeper Amsterdam

Zou je graag Greenkeeper willen worden? Of ben je al Greenkeeper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Greenkeeper in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Greenkeeper in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Greenkeeper in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Greenkeeper

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Greenkeeper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Greenkeeper

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Hoe word je een Greenkeeper? 

Op MBO niveau kun je een opleiding volgen in de richting van Hovenier, Groenbeheerder, Greenkeeper en Parkbeheerder. Deze opleiding is op niveau 3 en 4 te volgen.

Niveau 3 leidt op tot vakbekwaam medewerker en richt zich behalve op het coördineren van werkzaamheden vooral ook op het zelf uitvoeren ervan.

Niveau 4 richt zich meer op organiseren en adviseren en besteedt ook meer aandacht aan het binnen halen van opdrachten, bewaken van het budget en opstellen van plannen voor inrichting en onderhoud.


Filter