Opleidingen Greenkeeper

Zou je graag Greenkeeper willen worden? Of ben je al Greenkeeper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Greenkeeper, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Op MBO niveau kun je een opleiding volgen in de richting van Hovenier, Groenbeheerder, Greenkeeper en Parkbeheerder. Deze opleiding is op niveau 3 en 4 te volgen.

Niveau 3 leidt op tot vakbekwaam medewerker en richt zich behalve op het coördineren van werkzaamheden vooral ook op het zelf uitvoeren ervan.

Niveau 4 richt zich meer op organiseren en adviseren en besteedt ook meer aandacht aan het binnen halen van opdrachten, bewaken van het budget en opstellen van plannen voor inrichting en onderhoud.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Greenkeeper

Er zijn geen opleidingen Greenkeeper aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Greenkeeper in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu