Boeken Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO)

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent speciaal voortgezet onderwijs is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent speciaal voortgezet onderwijs ook gaan werken als docent voortgezet onderwijs.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Er zijn boeken voor de beginner of voor de Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO) die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Groepsleerkracht voortgezet speciaal onderwijs (VSO):

Horizon Publicatie-reeks  -   Hoe ver reikt de invloed van de leraar?

Horizon Publicatie-reeks - Hoe ver reikt de invloed van de leraar?

Horizon Publicatie-reeks - Hoe ver reikt de invloed van de leraar? - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789088505348

Een goede relatie tussen leraar en leerling – gekenmerkt door nabijheid en vertrouwen, in plaats van conflict en afwijzing – kan de motivatie en betrokkenheid bij school en ook de leerprestaties verhogen. Eerder onderzoek wees uit dat de relatie met de leraar het verschil kan maken voor risico- of zorgleerlingen, die vaak in een negatieve …