Opleidingen of training Gynaecoloog Eindhoven

Zoek je een opleiding Gynaecoloog in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Gynaecoloog die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Gynaecoloog Eindhoven

Zou je graag Gynaecoloog willen worden? Of ben je al Gynaecoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Gynaecoloog in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Gynaecoloog in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Gynaecoloog in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Gynaecoloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Gynaecoloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Gynaecoloog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Gynaecoloog? 

Oom Gynaecoloog te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt zes jaar. Vervolgens moet je als Arts in Opleiding tot Specialist (AIOS) op de afdeling Gynaecologie van een academisch ziekenhuis doorstuderen tot Gynaecoloog. Dit duurt nog eens zes jaar.

In totaal duurt de opleiding van de Gynaecoloog dus twaalf jaar.

Een Gynaecoloog moet een geldige BIG registratie hebben, wat recht geeft op een erkende en beschermde titel.

Een Gynaecoloog moet regelmatig na- en bijscholing(scursussen) volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de gynaecologie.


Filter