Opleidingen of training HBO docent muziekwetenschap Rotterdam

Zoek je een opleiding HBO docent muziekwetenschap in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen HBO docent muziekwetenschap die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen HBO docent muziekwetenschap Rotterdam

Zou je graag HBO docent muziekwetenschap willen worden? Of ben je al HBO docent muziekwetenschap en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de HBO docent muziekwetenschap in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen HBO docent muziekwetenschap in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen HBO docent muziekwetenschap in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen HBO docent muziekwetenschap

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de HBO docent muziekwetenschap

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie HBO docent muziekwetenschap

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een HBO docent muziekwetenschap? 

De docent muziekwetenschap heeft een opleiding ''Muziekwetenschap'', ''Docent Muziek'' of een opleiding aan het conservatorium gevolgd (HBO of WO, vierjarig) en is (eventueel na jaren praktijkervaring) les gaan geven als docent.


Filter