Opleidingen Homeopaat

Zou je graag Homeopaat willen worden? Of ben je al Homeopaat en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Homeopaat, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Het beroep van de Homeopaat wordt niet officieel erkend door de overheid en datzelfde geldt voor opleidingen. Erkenning voor Homeopaten is alleen afkomstig van beroepsverenigingen. Vanuit de overheid bezien kan iedereen Homeopaat worden zonder daarvoor strafrechtelijk vervolgd te worden – mits de patiënt geen schade wordt toegebracht. Homeopaten zelf, en de beroepsvereniging, hebben echter wel degelijk een soort van competentieprofiel opgesteld en er zijn ongeveer tien opleidingen in Nederland die, naar zij zeggen, op HBO niveau onderwijs bieden aan student-Homeopaten.

De 1 beste opleidingen voor een Homeopaat:

Bachbloesemtherapie

| Open inschrijving |€ 389.00 | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 24

Ben je op zoek naar innerlijke rust? En wil je overgevoeligheid, angsten en vermoeidheid van klanten bestrijden? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! In onze gehaaste wereld is het soms moeilijk om het lichaam in balans te houden. Wil je leren hoe je op een natuurlijke wijze je evenwicht kan herstellen? Dan is bachbloesemtherapie, …