Opleidingen of training Horecaondernemer Rotterdam

Zoek je een opleiding Horecaondernemer in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Horecaondernemer die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Horecaondernemer Rotterdam

Zou je graag Horecaondernemer willen worden? Of ben je al Horecaondernemer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Horecaondernemer in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Horecaondernemer in Rotterdam:

MBO Meewerkend Horeca Ondernemer (niveau 4)

MBO Meewerkend Horeca Ondernemer (niveau 4) | regio Rotterdam

Een meewerkend horecaondernemer is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een kleinschalig restaurant, café of bar. Je bent belast met de operationele leiding van het bedrijf, bepaalt en bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid en je werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse …

  • Onderwerp opleiding Horecaondernemer
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 11.995,00
  • Duur 24 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Horecaondernemer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Horecaondernemer

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Online Cursussen & Trainingen Horecaondernemer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Horecaondernemer. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Horecaondernemer nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

HOV Horeca Ondernemer E-Learning

HOV Horeca Ondernemer E-Learning

Een horecazaak starten? Volg de cursus HOV Horeca OndernemerVan kroegbaas tot eigenaar van een lunchroom: iedereen weet, de horeca is een dynamisch vakgebied. Hou je van mensen, het uitgaansleven en gezelligheid en wil je daar je beroep van maken? Start …

  • Onderwerp opleiding Horecaondernemer
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 348,95
  • Duur 7 maanden

Hoe word je een Horecaondernemer? 

Om Horecaondernemer te worden kun je de opleiding Horecaondernemer/-manager (MBO niveau 4) volgen. Het accent ligt bij deze opleiding op toezichthoudende managementtaken. Doel van deze opleiding is om ervoor te zorgen dat afgestudeerden in staat zijn zelf een horecaonderneming te starten.

In de praktijk blijkt echter dat veel Horecaondernemers een andere weg hebben gevolgd. Praktijkervaring is een belangrijk aspect bij het opzetten van een horecaonderneming. Horecaondernemers zijn vaak zelf begonnen in een andere functie bij een horecabedrijf waar zij de nodige ervaring hebben opgedaan. Een ondernemer moet ook kennis hebben van van de financiële aspecten van een onderneming.

Een andere geschikte opleiding is Hoger Hotelonderwijs (HBO). Dit is een brede, internationaal georiënteerde managementopleiding op horecagebied. Ook hierbij ligt de nadruk op managementtaken.


Filter