Opleidingen of training ICT Specialist AIVD Den Haag

Zoek je een opleiding ICT Specialist AIVD in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen ICT Specialist AIVD die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen ICT Specialist AIVD Den Haag

Zou je graag ICT Specialist AIVD willen worden? Of ben je al ICT Specialist AIVD en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de ICT Specialist AIVD in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een ICT Specialist AIVD in Den Haag:

IT management & organisatiekunde foundation (ITMF)-*

IT management & organisatiekunde foundation (ITMF)-* | regio Den Haag

De cursus IT-management foundation omvat theorie en technieken om organisaties aan te sturen en richt zich met name op alignment van business en IT.  Deze cursus behandelt organisatieontwikkeling en hoe de organisaties te managen per fase c.q. type van organisatie. …

  • Onderwerp opleiding ICT Specialist AIVD
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 950,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de ICT Specialist AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie ICT Specialist AIVD

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen ICT Specialist AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een ICT Specialist AIVD. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een ICT Specialist AIVD nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

E-Learning: Certified IT Manager - CITM (EN) (Exam Anywhere voucher included)

E-Learning: Certified IT Manager - CITM (EN) (Exam Anywhere voucher included)

Lesmethode : etraining Algemeen : This E-learning course is delivered in English. The accompanying e-book is also in English. EPI-Academy delivers E-learning by the EPI Training-On-Demand (TOD) platform where you can watch data centre and IT management online video courses …

  • Onderwerp opleiding ICT Specialist AIVD
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 495,00
  • Duur 365 dagen

Hoe word je een ICT Specialist AIVD? 

Om in aanmerking te komen voor een functie als ICT Specialist bij de AIVD dient men in het bezit te zijn van een HBO diploma. Afhankelijk van de richting waarin men wil werken is een meer specifieke specialisatie of afstudeerrichting vereist.

Zo dient de ICT Specialist Digitale Media Analyse te beschikken over een diploma Technische Informatica met een specialisatie in Digitaal Forensisch Onderzoek, dient de specialist Large Data Streams met standaard Informatica gespecialiseerd te zijn in het verwerken van grote hoeveelheden data en dient de ICT Specialist Research een studie Technische Informatica te hebben afgerond met een specialisatie in Systeembeveiliging.

Er wordt verwacht dat de ICT Specialist beschikt over werkervaring en actuele kennis van programmering, computertalen, internetprotocol en besturings- en opslagsystemen.

Voor toelating zullen er twee onderzoeken worden gedaan naar de sollicitant: een met betrekking tot veiligheid en een met betrekking tot de psychologische gesteldheid.


Filter