Opleidingen of training ICT Specialist AIVD Rotterdam

Zoek je een opleiding ICT Specialist AIVD in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 2 opleidingen, trainingen en cursussen ICT Specialist AIVD die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen ICT Specialist AIVD Rotterdam

Zou je graag ICT Specialist AIVD willen worden? Of ben je al ICT Specialist AIVD en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de ICT Specialist AIVD in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 2 beste opleidingen voor een ICT Specialist AIVD in Rotterdam:

ICT Strategie en Informatiemanagement

ICT Strategie en Informatiemanagement | regio Rotterdam

De training ICT Strategie en Informatiemanagement geeft je een indeling waarmee je in heldere stappen komt tot een ICT strategie en informatieplan, onderbouwd op een scherpe en heldere analyse van de business strategie en relevante technologische ontwikkelingen. De training ICT …

 • Onderwerp opleiding ICT Specialist AIVD
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 1.999,00
 • Duur 3 dagen
Beoordeling
IT Management - Dag

IT Management - Dag | regio Rotterdam

Dit brede en zeer praktijkgerichte programma is interessant voor (aankomend) IT-managers, senior network engineers en IT-consultants. In deze training IT Management wordt ruimschoots aandacht besteed aan de strategische kant van IT en aan management van IT-processen. Deze training is dé …

 • Onderwerp opleiding ICT Specialist AIVD
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 2.195,00
 • Duur 4 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de ICT Specialist AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie ICT Specialist AIVD

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen ICT Specialist AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een ICT Specialist AIVD. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een ICT Specialist AIVD nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

IT Strategie Basiskennis

IT Strategie Basiskennis

In deze IT Strategie training / cursus leert u de essentiële componenten kennen van een organisatie brede IT strategie. Tegelijkertijd leert u hoe deze verbeterd kunnen worden. Tevens leert u te bepalen waar uw organisatie staat op het gebied van …

 • Onderwerp opleiding ICT Specialist AIVD
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 119,00
 • Duur 5 uren

Hoe word je een ICT Specialist AIVD? 

Om in aanmerking te komen voor een functie als ICT Specialist bij de AIVD dient men in het bezit te zijn van een HBO diploma. Afhankelijk van de richting waarin men wil werken is een meer specifieke specialisatie of afstudeerrichting vereist.

Zo dient de ICT Specialist Digitale Media Analyse te beschikken over een diploma Technische Informatica met een specialisatie in Digitaal Forensisch Onderzoek, dient de specialist Large Data Streams met standaard Informatica gespecialiseerd te zijn in het verwerken van grote hoeveelheden data en dient de ICT Specialist Research een studie Technische Informatica te hebben afgerond met een specialisatie in Systeembeveiliging.

Er wordt verwacht dat de ICT Specialist beschikt over werkervaring en actuele kennis van programmering, computertalen, internetprotocol en besturings- en opslagsystemen.

Voor toelating zullen er twee onderzoeken worden gedaan naar de sollicitant: een met betrekking tot veiligheid en een met betrekking tot de psychologische gesteldheid.


Filter