Opleidingen of training Impresario Zwolle

Zoek je een opleiding Impresario in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Impresario die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Impresario Zwolle

Zou je graag Impresario willen worden? Of ben je al Impresario en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Impresario in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Impresario in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Impresario in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Impresario

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Impresario

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Impresario

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Impresario? 

 

Mensen die gaan werken als Impresario hebben vaak de HBO-opleiding Theater of Media en Entertainment Management gevolgd, of de WO-opleiding Algemene Cultuurwetenschappen of Theaterwetenschap. Meestal is het eerste jaar van zo’n opleiding oriënterend. Daarna moet een richting worden gekozen. Een Impresario heeft vaak een managementrichting gedaan.


Filter