Opleidingen of training Inspecteur brandveiligheid Den Haag

Zoek je een opleiding Inspecteur brandveiligheid in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Inspecteur brandveiligheid die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Inspecteur brandveiligheid Den Haag

Zou je graag Inspecteur brandveiligheid willen worden? Of ben je al Inspecteur brandveiligheid en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Inspecteur brandveiligheid in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Inspecteur brandveiligheid in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Inspecteur brandveiligheid in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Inspecteur brandveiligheid

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Inspecteur brandveiligheid

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Inspecteur brandveiligheid

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Inspecteur brandveiligheid? 

Om als inspecteur brandveiligheid te kunnen werken moet het Rijkserkende diploma Brandwacht behaald worden. Pas als dit diploma in het bezit is kan iemand als inspecteur brandveiligheid werken. Naast het Brandwacht diploma is een EHBO diploma verplicht. In veel gevallen is een inspecteur brandveiligheid eerst een brandweerman geweest.

 

 
 
 

Filter