Opleidingen of training Jockey Utrecht

Zoek je een opleiding Jockey in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Jockey die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Jockey Utrecht

Zou je graag Jockey willen worden? Of ben je al Jockey en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Jockey in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Jockey in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Jockey in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Jockey

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Jockey

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Jockey

Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Jockey? 

Ervaring is de belangrijkste eis voor een Jockey. Een Jockey begint vaak bij een paardentrainer en gaat dan de renpaarden trainen. Later kan de Jockey aan de slag als leerling Jockey. Om echt races te mogen rijden, moet de Jockey gecertificeerd zijn. Toch zijn er ook races waar leerling Jockeys aan mee mogen doen. Als de leerling Jockey voldoende ervaring heeft opgedaan, kan de leerling Jockey aan de slag als Jockey.


Filter