Opleidingen Kantoormanager

Zou je graag Kantoormanager willen worden? Of ben je al Kantoormanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kantoormanager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om te werken als Kantoormanager moet je een HBO opleiding binnen de studierichting Office Management / Personeelswetenschappen afgerond hebben. Eventueel kun je ook een MBO opleiding volgen in dezelfde richting om je vervolgens binnen een aantal jaren op te werken naar deze functie.

De 1 beste opleidingen voor een Kantoormanager:

Secretariaatspraktijk

| Open inschrijving |€ 1130.00 | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 4

Secretariaatspraktijk is het vakdiploma van een professionele secretaresse. Voor een interne binnenfunctie, zoals een secretaresse personal assistent (PA) staan administratie, rapportage, informatie, communicatie en organisatie centraal. Je bent de vraagbaak, voorziet de nieuwsvoorziening en het geheugen steun en toeverlaat van de directie. Als secretaresse ben je tegenwoordig de kantoormanager van het bedrijf of instelling waar …