Opleidingen Keukenhulp

Zou je graag Keukenhulp willen worden? Of ben je al Keukenhulp en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Keukenhulp, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Keukenhulp

Er zijn geen opleidingen Keukenhulp aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Keukenhulp in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Keukenhulp

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Keukenhulp

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Keukenhulp? 

Vaak is er, om als Keukenhulp aan de slag te gaan, geen specifieke opleiding nodig. Veel werkzaamheden kunnen in de praktijk worden geleerd. Wel is affiniteit met horeca en koken een vereiste.

Ook bestaat er een kort programma Koksopleiding Keukenhulp. Deze opleiding kan gevolgd worden via het JMW Horeca Uitzendbureau. Tijdens deze opleiding wordt onder andere aandacht besteed aan algemene voorbereidingen, vaktechnische competenties, bereiding en uitgifte, sociale competenties en presentatie en prestatie.


Filter