Opleidingen of training Kinderfysiotherapeut Maastricht

Zoek je een opleiding Kinderfysiotherapeut in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kinderfysiotherapeut die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kinderfysiotherapeut Maastricht

Zou je graag Kinderfysiotherapeut willen worden? Of ben je al Kinderfysiotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kinderfysiotherapeut in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderfysiotherapeut in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderfysiotherapeut in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kinderfysiotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kinderfysiotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kinderfysiotherapeut

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Kinderfysiotherapeut? 

Als je Kinderfysiotherapeut wilt worden moet je de HBO opleiding Fysiotherapie doen. Deze opleiding duurt vier jaar. Daarna moet je je specialiseren in Kinderfysiotherapie via de tweejarige Master Kinderfysiotherapie.

De verplichte registraties die je nodig hebt zijn:

  • BIG registratie, wat recht geeft op een erkende en beschermde titel
  • Registratie in het Centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

Verder zal je op de hoogte moeten blijven van ontwikkelingen binnen de zorg, bijvoorbeeld nieuwe manieren om patiënten te behandelen. Om dit te doen kan je vakliteratuur lezen of bijscholingen en cursussen volgen.


Filter