Opleidingen of training Kinderoncoloog Rotterdam

Zoek je een opleiding Kinderoncoloog in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kinderoncoloog die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kinderoncoloog Rotterdam

Zou je graag Kinderoncoloog willen worden? Of ben je al Kinderoncoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kinderoncoloog in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderoncoloog in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderoncoloog in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kinderoncoloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kinderoncoloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kinderoncoloog

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Kinderoncoloog? 

Voor het beroep van kinderoncoloog moet een WO studie Geneeskunde worden gevolgd. De studie Geneeskunde duurt 6 jaar en daarna ben je basisarts. Hierna ga je je specialiseren richting interne geneeskunde. Je kan dan kiezen voor de richting oncologie en daarna kan je je specialiseren als kinderoncoloog. Deze vervolgopleiding duurt ook 6 jaar.


Filter