Opleidingen of training Kinderpsychiater Utrecht

Zoek je een opleiding Kinderpsychiater in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kinderpsychiater die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kinderpsychiater Utrecht

Zou je graag Kinderpsychiater willen worden? Of ben je al Kinderpsychiater en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kinderpsychiater in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderpsychiater in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderpsychiater in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kinderpsychiater

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kinderpsychiater

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kinderpsychiater

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Kinderpsychiater? 

Een Kinder- en Jeugdpsychiater is geschoold op academisch niveau en heeft een afgeronde opleiding Psychiatrie. Dit is een specialisme dat gekozen kan worden na een WO opleiding Geneeskunde. In Nederland staat een Kinder- en Jeugdpsychiater als zodanig geregistreerd en heeft hij ook een registratie binnen de wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg.


Filter