Opleidingen of training Klinisch Geneticus Rotterdam

Zoek je een opleiding Klinisch Geneticus in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Geneticus die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Klinisch Geneticus Rotterdam

Zou je graag Klinisch Geneticus willen worden? Of ben je al Klinisch Geneticus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Klinisch Geneticus in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Geneticus in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Klinisch Geneticus in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Klinisch Geneticus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Klinisch Geneticus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Klinisch Geneticus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Klinisch Geneticus? 

Om Klinisch Geneticus te worden moet je eerst de opleiding Geneeskunde (WO) afronden. Na deze opleiding moet je een opleidingsplek bemachtigen in een laboratorium in een academisch ziekenhuis. Hiervan zijn er jaarlijks acht beschikbaar. Reeds gepromoveerden komen sneller in aanmerking voor een dergelijke opleidingsplek.


Filter