Opleidingen of training Luchtverkeersleider Arnhem

Zoek je een opleiding Luchtverkeersleider in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Luchtverkeersleider die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Luchtverkeersleider Arnhem

Zou je graag Luchtverkeersleider willen worden? Of ben je al Luchtverkeersleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Luchtverkeersleider in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Luchtverkeersleider in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Luchtverkeersleider in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Luchtverkeersleider

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Luchtverkeersleider

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Luchtverkeersleider

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Luchtverkeersleider? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Luchtverkeersleider dient men te voldoen aan enkele basiseisen.

  • De gegadigde moet tussen de 17 en 26 jaar oud zijn.
  • De gegadigde mag een oogafwijking bezitten tussen de -6 en +5 en mag niet kleurenblind zijn.
  • De gegadigde dient te beschikken over een VWO-diploma met een voldoende voor wiskunde of een HBO propedeuse.
  • De gegadigde moet Nederlands en Engels kunnen spreken en schrijven en moet beschikken over een werkvergunning voor de Europese Unie (Deze laatste toevoeging is vooral voor mensen van buiten de EU, aangezien EU-inwoners standaard mogen werken binnen de Unie.).

 

De opleiding duurt zo'n vier jaar en bestaat uit twee fasen: de initiële training (1 jaar) en de gevorderde training (3 jaar). De Luchtverkeersleiding Nederland vergoedt de opleiding en het benodigde studiemateriaal.

Er moet rekening worden gehouden met een terugbetaling van (een gedeelte van) de studiekosten als de gegadigde besluit te stoppen met de werkzaamheden voor de LVNL binnen 5 jaar na afronding van de opleiding. Geleidelijk wordt deze 'schuld' minder: een zojuist afgestudeerde Luchtverkeersleider zal zo'n € 46000 euro moeten betalen bij het staken van zijn werkzaamheden, een persoon die al vier jaar heeft gewerkt voor de LVNL hoeft slechts € 9000 euro te betalen.
 


Filter