Opleidingen of training Majoor Amsterdam

Zoek je een opleiding Majoor in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Majoor die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Majoor Amsterdam

Zou je graag Majoor willen worden? Of ben je al Majoor en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Majoor in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Majoor in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Majoor in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Majoor

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Majoor

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Majoor

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Majoor? 

Als Majoor heeft men een HBO werk- en denkniveau en een opleiding gevolgd via de KMA (de Koninklijke Militaire Academie). Een Majoor heeft daarnaast ruime ervaring in de gevechtslogistiek en ervaring binnen het vakgebied van de bevoorrading en transport.


Filter