Opleidingen of training Marconist Arnhem

Zoek je een opleiding Marconist in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Marconist die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Marconist Arnhem

Zou je graag Marconist willen worden? Of ben je al Marconist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Marconist in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Marconist in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Marconist in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Marconist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Marconist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Marconist

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Marconist? 

De opleiding tot Marconist duurde voorheen twee jaar. Tijdens deze twee jaar werd de Marconist geleerd om de morse te kunnen seinen en te kunnen ontvangen. De eisen waren streng en grote afwijking waren tijdens de trainingen en examens dan ook niet toegestaan.


Filter