Opleidingen of training Maritiem Officier Utrecht

Zoek je een opleiding Maritiem Officier in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Maritiem Officier die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Maritiem Officier Utrecht

Zou je graag Maritiem Officier willen worden? Of ben je al Maritiem Officier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Maritiem Officier in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Maritiem Officier in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Maritiem Officier in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Maritiem Officier

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Maritiem Officier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Maritiem Officier

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Maritiem Officier? 

De opleiding tot Maritiem Officier is van hbo-niveau. Deze opleiding duurt vier jaar en zal een student opleiden tot zowel scheepswerktuigkunde als stuurman. Hierdoor zullen tijdens de opleiding van beide beroepen specifieke vakken gegeven worden.

Een geïnteresseerde in deze opleiding kan niet zomaar na een havodiploma tot deze opleiding worden aangenomen. Er worden namelijk specifieke eisen aan dit havodiploma gesteld. Het profiel natuur & techniek óf natuur & gezondheid met natuurkunde (of natuur, leven en techniek) geven toelating tot de opleiding tot Maritiem Officier.

Er is ook een mbo-variant van de opleiding tot Maritiem Officier, maar deze opleiding leidt niet op tot zelfstandig Maritiem Officier.


Filter