Marketing Intelligence Adviseur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Marketing Intelligence Adviseur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep marketing intelligence adviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je marketing intelligence adviseur wordt.

 

Wat is een Marketing Intelligence Adviseur?

De Marketing Intelligence Adviseur is verantwoordelijk voor het verzamelen, beheren, analyseren, rapporteren, presenteren en beschikbaar stellen van trends, ontwikkelingen en gegevens van de markt en de klant. Deze gegevens worden geabstraheerd uit zowel interne als externe bronnen. Ze dienen als uitgangspunt bij innovatie en productontwikkeling.

Daarnaast houdt de Marketing Intelligence Adviseur zich bezig met het opstellen, implementeren, benutten en verbeteren van de segmentatie en de bijbehorende bedieningsconcepten. Hiermee behaalt de hij structureel concurrentievoordeel.Wil je werken als Marketing Intelligence Adviseur?

Werk je al als Marketing Intelligence Adviseur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Marketing Intelligence Adviseur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Marketing Intelligence Adviseur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Marketing Intelligence Adviseur in één oogopslag

Netwerk:

  • Marketeer
  • Commercieel Directeur

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3000 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Marketing Intelligence Adviseur

Wat verdient een Marketing Intelligence Adviseur?

Een Marketing Intelligence Adviseur verdient tussen de ca. €3000 en €6000 per maand. Er wordt vrijwel altijd een auto van de zaak aangeboden en een dertiende maand.

Salarisschaal Marketing Intelligence Adviseur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Marketing Intelligence Adviseur

Er zijn geen vacatures Marketing Intelligence Adviseur aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Marketing Intelligence Adviseur in werkt.

Meer weten over de sector waar een Marketing Intelligence Adviseur in werkt

Bekijk werken in Marketing & Communicatie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Marketing Intelligence Adviseur

Wat is de toekomst van Marketing Intelligence Adviseur?

Marketing Intelligence Adviseur is reeds een baan op hoger niveau. Toch is het mogelijk om door te groeien naar de functie van bijvoorbeeld Commercieel Directeur.  

Baankans Marketing Intelligence Adviseur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Marketing Intelligence Adviseur worden: Opleidingen tot Marketing Intelligence Adviseur

Wil je Marketing Intelligence Adviseur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Marketing Intelligence Adviseur.

Hoe word je een Marketing Intelligence Adviseur? 

Voor een baan als Marketing Intelligence Adviseur moet men minimaal een WO diploma in het bezit hebben. Een MBA is een pré. Ervaring in de financiële sector is tevens vaak een vereiste.

De 1 best beoordeelde opleidingen tot Marketing Intelligence Adviseur

Digitale strategie (Digital Strategy, Digitale transformatie)
Leer hoe jij en je bedrijf gebruik kunnen maken van opkomende technologieën die dreigen jouw industrie te verstoren en transformeren, zoals Internet of Things, artificial intelligence, en blockchain. Beïnvloed, drijf en implementeer effectieve …
Digitale strategie (Digital Strategy, Digitale transformatie)

Omscholen of doorgroeien tot Marketing Intelligence Adviseur

Als je Marketing Intelligence Adviseur wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Marketing Intelligence Adviseur zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Marketing Intelligence Adviseur

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Marketing Intelligence Adviseur?

Competenties en Vaardigheden Marketing Intelligence Adviseur

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Marketing Intelligence Adviseur nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Marketing Intelligence Adviseur nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Marketing Intelligence Adviseur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Persoonlijkheid van een Marketing Intelligence Adviseur

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Marketing Intelligence Adviseur. Als Marketing Intelligence Adviseur wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Marketing Intelligence Adviseur:


zie volledige beschrijving persoonstype Marketing Intelligence Adviseur

Vakkennis voor een Marketing Intelligence Adviseur

Het is voor een Marketing Intelligence Adviseur ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Marketing Intelligence Adviseur zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Marketing Intelligence Adviseur


Werkervaring Marketing Intelligence Adviseur

Het is voor een startend Marketing Intelligence Adviseur die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Marketing Intelligence Adviseur is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Marketing Medewerker .

Iets anders leren?

Is Marketing Intelligence Adviseur het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Marketing Intelligence Adviseur

Met wie werkt een Marketing Intelligence Adviseur samen? 

De Marketing Inteligence Adviseur rapporteert aan de Commercieel Directeur. Verder wordt er een team van circa zes professionele medewerkers aangestuurd door de Marketing Intelligence Adviseur en houdt daarnaast nauw contact met de klant en opdrachtgevers.


  • Marketeer
  • Commercieel Directeur
Marketing Intelligence Adviseur


Organisaties waar een Marketing Intelligence Adviseur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Marketing Intelligence Adviseur meestal werkt.

Waar werkt een Marketing Intelligence Adviseur?

Posities voor Marketing Intelligence Adviseurs zijn er bij zowel commerciële als non-profit instellingen, maar komen het meest voor binnen de financiële dienstverlening.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Marketing Intelligence Adviseur

Waar kun je het beste werken als Marketing Intelligence Adviseur? Hieronder vind je de best door de Marketing Intelligence Adviseur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Marketing Intelligence Adviseur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Marketing Intelligence Adviseur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Marketing Intelligence Adviseur.

Welke competenties heeft een Marketing Intelligence Adviseur nodig?

Een Marketing Intelligence Adviseur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Marketing Intelligence Adviseur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Marketing Intelligence Adviseur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Marketing Intelligence Adviseur nodig? 

De Marketing Intelligence Adviseur is gedreven en heeft een hoge standaard. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Zijn discipline en ordelijkheid komen goed van pas bij het werken met zoveel informatie (Perfectionist). Hij is graag succesvol, wordt graag in een goed daglicht gezien. Zijn zelfverzekerdheid, ijverigheid en energie helpen hem hierbij (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Marketing Intelligence Adviseur


Baas


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Marketing Intelligence Adviseur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Marketing Intelligence Adviseur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Marketing Intelligence Adviseur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Marketing Intelligence Adviseur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Marketing Intelligence Adviseur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Marketing Intelligence Adviseur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Marketing Intelligence Adviseur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Marketing Intelligence Adviseur iets voor je?

Zou je graag Marketing Intelligence Adviseur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Marketing Intelligence Adviseur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Marketing Intelligence Adviseur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar