Opleidingen of training Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling Rotterdam

Zoek je een opleiding Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling Rotterdam

Zou je graag Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling willen worden? Of ben je al Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling? 

Het beroep Medewerker AMK kan uitgeoefend worden na afronding van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HBO). Een relevante post-HBO opleiding (bijv. Huiselijk Geweld en Kindermishandeling) kan eveneens gewenst zijn. Naast deze opleiding is er minimaal vijf jaar werkervaring nodig binnen de kinder- en/of jeugdzorg.


Filter