Medewerker Studium Generale/Cultuur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Studium Generale/Cultuur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker studium generale/cultuur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker studium generale/cultuur wordt.

 

Wat is een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

De taken van de Medewerker Studium Generale/Cultuur hebben als doel inhoud te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de Universiteit en haar betrokkenheid bij ethische of religieuze vraagstukken. Daarnaast moeten zij bijdragen aan de brede maatschappelijke vorming van student en medewerker. Profilering van Universiteit en vorming van student en medewerker moet middels programma's op het gebied van bijvoorbeeld wetenschap, cultuur of maatschappij - altijd in lijn met de identiteit van de Universiteit en het studentenbeleid van de instelling - tot stand komen en inhoud krijgen.

De Medewerker Studium Generale/Cultuur is van begin tot eind bij alle facetten rond de realisatie van deze programma's betrokken; van ontwikkeling en organisatie tot uitvoering en evaluatie. De Medewerker doet beleidsvoorstellen inzake vorming van student en personeel en draagt - in samenwerking met een uitgebreid netwerk aan medewerkers van de eigen of andere onderwijsinstellingen of culturele organisaties - bij aan de invulling van programma's. Hij draagt bij aan de praktische organisatie van programma's door draaiboeken te maken en sprekers te regelen en ziet toe op de uitvoering van de programma's. Hij werft docenten, verzorgt met behulp van artikelen en advertenties naamsbekendheid, coördineert de ontwikkeling van programmagerelateerd(e) lesmateriaal of publicaties en bewaakt het budget. Tot slot adviseert hij studentenorganisaties over culturele activiteiten en kent hij subsidies toe.

De medewerker Studium Generale/Cultuur werkt op twee niveaus. In tegenstelling tot medewerker Studium Generale/Cultuur 2 doet medewerker Studium Generale/Cultuur 1 beleidsvoorstellen, opereert hij zelfstandig (niet in overleg of in opdracht) en coördineert hij de uitvoering van de werkzaamheden van zijn afdeling.

(UFO)Wil je werken als Medewerker Studium Generale/Cultuur?

Werk je al als Medewerker Studium Generale/Cultuur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Studium Generale/Cultuur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Studium Generale/Cultuur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur in één oogopslag

Netwerk:

  • Medewerker Bureau Buitenland
  • Docent

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2376 tot €4395

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wat verdient een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

De Medewerker Studium Generale/Cultuur wordt ingeschaald in schaal 10, voor de medewerker 1, of schaal 11 voor de medewerker 2. Dit betekent een bruto maandloon van respectievelijk tussen de €2376 en €3766 of €3196 en €4395. Universiteiten kennen voorwaarden voor ouderschapsverlof en keren een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag uit.

Salarisschaal Medewerker Studium Generale/Cultuur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Medewerker Studium Generale/Cultuur

Er zijn geen vacatures Medewerker Studium Generale/Cultuur aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Studium Generale/Cultuur in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Studium Generale/Cultuur in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wat zijn de baankansen voor een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

De Medewerker kan zijn takenpakket eventueel uitbreiden en zo een hogere functie krijgen. Andere hogere functies, inhoudelijk gerelateerd aan deze, zijn er niet.

De actuele kans op werk voor een Medewerker Studium Generale/Cultuur

De kans op werk voor het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Medewerker Studium Generale/Cultuur

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Medewerker Studium Generale/Cultuur worden: Opleidingen tot Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wil je Medewerker Studium Generale/Cultuur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Studium Generale/Cultuur.

Hoe word je een Medewerker Studium Generale/Cultuur? 

De Medewerker Studium Generale heeft minimaal HBO werk -en denkniveau en affiniteit met het wetenschappelijk onderwijs.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Studium Generale/Cultuur

Er zijn geen opleidingen Medewerker Studium Generale/Cultuur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Studium Generale/Cultuur in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment

Omscholen of doorgroeien tot Medewerker Studium Generale/Cultuur

Als je Medewerker Studium Generale/Cultuur wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Medewerker Studium Generale/Cultuur zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Medewerker Studium Generale/Cultuur

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

Competenties en Vaardigheden Medewerker Studium Generale/Cultuur

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Studium Generale/Cultuur

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Persoonlijkheid van een Medewerker Studium Generale/Cultuur

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur. Als Medewerker Studium Generale/Cultuur wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Medewerker Studium Generale/Cultuur:


zie volledige beschrijving persoonstype Medewerker Studium Generale/Cultuur

Vakkennis voor een Medewerker Studium Generale/Cultuur

Het is voor een Medewerker Studium Generale/Cultuur ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Medewerker Studium Generale/Cultuur zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Medewerker Studium Generale/Cultuur


Werkervaring Medewerker Studium Generale/Cultuur

Het is voor een startend Medewerker Studium Generale/Cultuur die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Medewerker Studium Generale/Cultuur is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Medewerker Bureau Buitenland .

Iets anders leren?

Is Medewerker Studium Generale/Cultuur het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Medewerker Studium Generale/Cultuur

Met wie werkt een Medewerker Studium Generale/Cultuur samen? 

De Medewerker Studium Generale/Cultuur onderhoudt contacten met collegae van andere Universiteiten en komt veelvuldig in aanraking met docenten en studenten van de eigen instelling. Hij werkt samen met docenten om programma's te realiseren, adviseert studenten en kent subsidies toe aan studieverenigingen.


  • Medewerker Bureau Buitenland
  • Docent
Medewerker Studium Generale/Cultuur


Organisaties waar een Medewerker Studium Generale/Cultuur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Studium Generale/Cultuur meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

De medewerker Studium Generale/Cultuur werkt bij een Universiteit en dus in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Studium Generale/Cultuur

Waar kun je het beste werken als Medewerker Studium Generale/Cultuur? Hieronder vind je de best door de Medewerker Studium Generale/Cultuur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Studium Generale/Cultuur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Studium Generale/Cultuur.

Welke competenties heeft een Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig?

Een Medewerker Studium Generale/Cultuur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Studium Generale/Cultuur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Studium Generale/Cultuur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig? 

De Medewerker Studium Generale/Cultuur weet mensen makkelijk aan zich te binden. Hij heeft een positieve, zelfverzekerde uitstraling en doet vanalles tegelijk. Hij heeft overal de touwtjes in handen, weet precies waar hij mee bezig is en wat het gewenste eindproduct is. Hij schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden en weet anderen te overtuigen om mee te doen of mee te werken (Succesvolle werker). Hij past goed in een team, is een betrouwbare, loyale medewerker. Hij heeft een kritische kijk op zaken, wat hem en zijn collega's scherp houdt (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Studium Generale/Cultuur


Loyalist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Studium Generale/Cultuur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Studium Generale/Cultuur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Studium Generale/Cultuur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Studium Generale/Cultuur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur iets voor je?

Zou je graag Medewerker Studium Generale/Cultuur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Studium Generale/Cultuur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Studium Generale/Cultuur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar