Medewerker Studium Generale/Cultuur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Studium Generale/Cultuur? Lees de functieomschrijving.

De taken van de Medewerker Studium Generale/Cultuur hebben als doel inhoud te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de Universiteit en haar betrokkenheid bij ethische of religieuze vraagstukken. Daarnaast moeten zij bijdragen aan de brede maatschappelijke vorming van student en medewerker. Profilering van Universiteit en vorming van student en medewerker moet middels programma's op het gebied van bijvoorbeeld wetenschap, cultuur of maatschappij - altijd in lijn met de identiteit van de Universiteit en het studentenbeleid van de instelling - tot stand komen en inhoud krijgen.

De Medewerker Studium Generale/Cultuur is van begin tot eind bij alle facetten rond de realisatie van deze programma's betrokken; van ontwikkeling en organisatie tot uitvoering en evaluatie. De Medewerker doet beleidsvoorstellen inzake vorming van student en personeel en draagt - in samenwerking met een uitgebreid netwerk aan medewerkers van de eigen of andere onderwijsinstellingen of culturele organisaties - bij aan de invulling van programma's. Hij draagt bij aan de praktische organisatie van programma's door draaiboeken te maken en sprekers te regelen en ziet toe op de uitvoering van de programma's. Hij werft docenten, verzorgt met behulp van artikelen en advertenties naamsbekendheid, coördineert de ontwikkeling van programmagerelateerd(e) lesmateriaal of publicaties en bewaakt het budget. Tot slot adviseert hij studentenorganisaties over culturele activiteiten en kent hij subsidies toe.

De medewerker Studium Generale/Cultuur werkt op twee niveaus. In tegenstelling tot medewerker Studium Generale/Cultuur 2 doet medewerker Studium Generale/Cultuur 1 beleidsvoorstellen, opereert hij zelfstandig (niet in overleg of in opdracht) en coördineert hij de uitvoering van de werkzaamheden van zijn afdeling.

(UFO)

Wil je werken als Medewerker Studium Generale/Cultuur?

Werk je al als Medewerker Studium Generale/Cultuur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Studium Generale/Cultuur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Studium Generale/Cultuur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur in één oogopslag

Netwerk:

  • Medewerker Bureau Buitenland
  • Docent

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2376 tot €4395

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wat verdient een Medewerker Studium Generale/Cultuur?

De Medewerker Studium Generale/Cultuur wordt ingeschaald in schaal 10, voor de medewerker 1, of schaal 11 voor de medewerker 2. Dit betekent een bruto maandloon van respectievelijk tussen de €2376 en €3766 of €3196 en €4395. Universiteiten kennen voorwaarden voor ouderschapsverlof en keren een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag uit.

Salarisschaal Medewerker Studium Generale/Cultuur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Studium Generale/Cultuur

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Studium Generale/Cultuur

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Studium Generale/Cultuur? 

De Medewerker kan zijn takenpakket eventueel uitbreiden en zo een hogere functie krijgen. Andere hogere functies, inhoudelijk gerelateerd aan deze, zijn er niet.

Baankans Medewerker Studium Generale/Cultuur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Studium Generale/Cultuur worden: Opleidingen tot Medewerker Studium Generale/Cultuur

Hoe word je een Medewerker Studium Generale/Cultuur? 

De Medewerker Studium Generale heeft minimaal HBO werk -en denkniveau en affiniteit met het wetenschappelijk onderwijs.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Studium Generale/Cultuur

Meer opleidingen Medewerker Studium Generale/Cultuur

Weet je nog niet of je Medewerker Studium Generale/Cultuur wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Studium Generale/Cultuur of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Studium Generale/Cultuur

Met wie werkt een Medewerker Studium Generale/Cultuur samen? 

De Medewerker Studium Generale/Cultuur onderhoudt contacten met collegae van andere Universiteiten en komt veelvuldig in aanraking met docenten en studenten van de eigen instelling. Hij werkt samen met docenten om programma's te realiseren, adviseert studenten en kent subsidies toe aan studieverenigingen.


  • Medewerker Bureau Buitenland
  • Docent
Medewerker Studium Generale/Cultuur


Organisaties waar een Medewerker Studium Generale/Cultuur werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Studium Generale/Cultuur meestal? 

De medewerker Studium Generale/Cultuur werkt bij een Universiteit en dus in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Studium Generale/Cultuur

Waar kun je het beste werken als Medewerker Studium Generale/Cultuur? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Studium Generale/Cultuur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Studium Generale/Cultuur:

Welke competenties heeft een een Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Studium Generale/Cultuur nodig? 

De Medewerker Studium Generale/Cultuur weet mensen makkelijk aan zich te binden. Hij heeft een positieve, zelfverzekerde uitstraling en doet vanalles tegelijk. Hij heeft overal de touwtjes in handen, weet precies waar hij mee bezig is en wat het gewenste eindproduct is. Hij schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden en weet anderen te overtuigen om mee te doen of mee te werken (Succesvolle werker). Hij past goed in een team, is een betrouwbare, loyale medewerker. Hij heeft een kritische kijk op zaken, wat hem en zijn collega's scherp houdt (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Studium Generale/Cultuur


Loyalist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Studium Generale/Cultuur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Studium Generale/Cultuur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Studium Generale/Cultuur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Studium Generale/Cultuur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Studium Generale/Cultuur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Studium Generale/Cultuur iets voor je?

Zou je graag Medewerker Studium Generale/Cultuur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Studium Generale/Cultuur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Studium Generale/Cultuur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar