Opleidingen of training Metselaar Eindhoven

Zoek je een opleiding Metselaar in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Metselaar die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Metselaar Eindhoven

Zou je graag Metselaar willen worden? Of ben je al Metselaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Metselaar in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Metselaar in Eindhoven:

Basisvaardigheid Metselen

Basisvaardigheid Metselen | regio Eindhoven

Meestal wordt dit door ervaren metselaars gemaakt. Maar als een klein stuk metselwerk moet worden uitgevoerd of gerepareerd, is het prettig als je dat zelf kan doen. Gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen zijn onmisbaar voor het bedrijf. Je kan ze …

  • Onderwerp opleiding Metselaar
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 414,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Metselaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Metselaar

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Metselaar? 

Om Metselaar te worden volgt men een MBO opleiding tot Metselaar, op niveau 2. Daarna kan men ervoor kiezen om nog verder leren op Metselaar niveau 3.


Filter