Opleidingen of training Meubelmaker Rotterdam

Zoek je een opleiding Meubelmaker in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Meubelmaker die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Meubelmaker Rotterdam

Zou je graag Meubelmaker willen worden? Of ben je al Meubelmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Meubelmaker in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Meubelmaker in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Meubelmaker in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Meubelmaker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Meubelmaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Meubelmaker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Meubelmaker? 

Bij het beroep Meubelmaker sluit een opleiding aan op MBO niveau, bijvoorbeeld MBO (Allround of Ontwerpend) Meubelmaker, MBO (Scheeps)Interieurbouwer of MBO Machinaal Houtbewerker. Een opleiding tot Meubelmaker duurt normaal gesproken twee jaar en kan als dagopleiding of als praktijkgerichte opleiding gevolgd worden.


Filter