Montagemedewerker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Montagemedewerker? Lees de functieomschrijving.

De montagemedewerker monteert en assembleert onderdelen binnen de industrie waarin hij werkt.

De montagemedewerker werkt binnen een bepaalde industrie en is daarin gespecialiseerd. Zo kan de montagemedewerker, afhankelijk van de industrie waarin hij werkzaam is, onder andere cv ketels repareren en onderhouden, gevelelementen monteren, werken aan skeletbouw of kan hij werkzaam zijn als montagemedewerker binnen de timmer of metaalindustrie.

De montagemedewerker kan met verschillende materialen en gereedschappen werken om zo de onderdelen te kunnen monteren. Zo is de montagemedewerker binnen de timmerindustrie voornamelijk bezig om met behulp van werktekeningen ramen, kozijnen, deuren en dakkapellen te maken en doet hij dit met behulp van houtbewerkingsmachines en monteert hij zowel de beglazing als het hang en sluitwerk. De montagemedewerker die met cv ketels werkt zal zich daarentegen voornamelijk bezighouden met het monteren en assembleren van onderdelen in cv ketels. De werkzaamheden en de materialen en gereedschappen die de montagemedewerker gebruikt hangen dus af van de industrie waarin hij werkzaam is en waarin hij is gespecialiseerd.

De montagemedewerker heeft technisch inzicht, kan met gereedschappen en materialen werken, let op details, heeft een no nonsense aanpakkersmentaliteit, kan verantwoordelijk werken en let op zijn eigen veiligheid en die van anderen. Hij kan samenwerken maar kan ook zelfstandig werkzaam zijn. De montagemedewerker werkt bij een bedrijf, organisatie of instelling en voert opdrachten uit voor opdrachtgevers. 

 

Wil je werken als Montagemedewerker?

Werk je al als Montagemedewerker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Montagemedewerker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Montagemedewerker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Montagemedewerker in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

  • Opdrachtgevers
  • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

102


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Montagemedewerker

Wat verdient een Montagemedewerker?

De montagemedewerker verdient, afhankelijk van de industrie waarin hij werkzaam is, tussen de €1200,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Montagemedewerker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Montagemedewerker

Op zoek naar een nieuwe baan als Montagemedewerker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Montagemedewerker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Montagemedewerker vacatures

De- en Montagemedewerker
Oostendorp Autogroep BV
Als De- en montagemedewerker bij Autoherstel Zuid in Nijmegen heb je als hoofdtaak het verwijderen, vervangen en monteren van verschillende carrosserie delen van personen-, bestel- en bedrijfsauto's. Daarnaast bouw je …
Montagemedewerker metaal buitendienst
Loopbaan.nu
Heb je affiniteit met techniek en ben je niet vies van fysiek werk? Wij zoeken een montagemedewerker die het leuk vindt metaalconstructies te plaatsen op locaties in Amsterdam en daarbuiten!Samen …
Smit Transformatoren – 3 ploegen en een top salaris in Nijmegen!
PP personeelsdiensten
3 redenen waarom deze vacature van monteur spoelenbouw bij Smit Transformatoren in Nijmegen een superbaan is:Werken aan zeer waardevolle producten.De mogelijkheid om zonder technisch diploma tussen de € 2.400 en …
Montagemedewerker in de kost
MF Veendam
Jij hebt technisch en bouwkundig inzicht en staat stevig in je schoenen. Het werken op hoogte is voor jou geen probleem en je bent een echte aanpakker. Beschik jij over …
Montagemedewerker
APS Personeelservices
Zoek jij een baan waarbij je gezien wordt als persoon, waar je werkzaam bent voor de wereldleider in het door hen gemaakte unieke product en waar regelmatig iets leuks voor …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Montagemedewerker

Hoe goed is de toekomst voor de Montagemedewerker? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de montagemedewerker is groot; er is veel werkgelegenheid.

Daarnaast kan de montagemedewerker doorgroeien door zich zoveel mogelijk te ontwikkelen binnen elke verschillende industrie om zo zoveel mogelijk opdrachten te kunnen aannemen en zo zoveel mogelijk werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Baankans Montagemedewerker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

102


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Montagemedewerker worden: Opleidingen tot Montagemedewerker

Hoe word je een Montagemedewerker? 

De montagemedewerker heeft minimaal een mbo opleiding montagemedewerker of montagemedewerker timmerindustrie gevolgd (vierjarig), heeft een rijbewijs en moet over het algemeen ook over een rijbewijs, een VCA beschikken. Daarnaast kan het mogelijk zijn dat hij ook over een heftruckcertificaat moet beschikken.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Montagemedewerker

Meer opleidingen Montagemedewerker

Weet je nog niet of je Montagemedewerker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Montagemedewerker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Montagemedewerker

Met wie werkt een Montagemedewerker samen? 

Het netwerk van de montagemedewerker bestaat uit de opdrachtgevers, zijn leidinggevende, de mensen die hij tijdens zijn werkzaamheden eventueel moet ondersteunen en zijn collega montagemedewerkers.


  • Opdrachtgevers
  • Collega's
Montagemedewerker


Organisaties waar een Montagemedewerker werkzaam is

Waar werkt een Montagemedewerker meestal? 

De montagemedewerker werkt profit voor een technisch bedrijf in de industrie waarin hij werkzaam is.

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Montagemedewerker

Waar kun je het beste werken als Montagemedewerker? Hieronder vindt je de best door de Montagemedewerker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Montagemedewerker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Montagemedewerker:

Welke competenties heeft een een Montagemedewerker nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Montagemedewerker

Wat voor persoonlijkheid heb je als Montagemedewerker nodig? 

De montagemedewerker is een waarnemer; hij kijkt wat er moet gebeuren, welke onderdelen of producten gemaakt moeten worden en welke materialen hij hiervoor het beste kan gebruiken. De montagemedewerker let tijdens zijn werkzaamheden op details en zijn veiligheid en werkt resultaatgericht. Daarnaast is de montagemedewerker een succesvolle werker; hij wil de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk uit kunnen voeren en heeft een no nonsense aanpakkersmentaliteit.

Bekijk de persoonstypen voor Montagemedewerker


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Montagemedewerker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Montagemedewerker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Montagemedewerker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Montagemedewerker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Montagemedewerker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Montagemedewerker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Montagemedewerker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Montagemedewerker iets voor je?

Zou je graag Montagemedewerker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Montagemedewerker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Montagemedewerker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar