Opleidingen Neuroloog

Zou je graag Neuroloog willen worden? Of ben je al Neuroloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Neuroloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Neuroloog

Er zijn geen opleidingen Neuroloog aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Neuroloog in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Neuroloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Neuroloog

Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Neuroloog? 

Een Neuroloog moet de opleiding Geneeskunde (WO) afgerond hebben. Hierna doet een Neuroloog in opleiding zes jaar praktijkervaring op in een opleidingsplaats in een ziekenhuis om af te studeren als Neuroloog.

Een werkende Neuroloog is in het bezit van een BIG-registratie als arts en staat ingeschreven in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme neurologie.


Filter